Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Science fiction, del 5


Kaos

Murarna föll, tiden dunstade bort. Havet reste sig i en väldig våg som ville sluka allt, frös till is och lämnade en torr, frusen tundra an blottad havsbotten. Insekter fördubblade sin storlek över natten, inom några dagar var de stora som hus. Luften värmdes upp och bäckar porlade på bostadsområdets gångstigar. Det blev dimmigt och barnen skrek "Mamma! Mamma!" Bara för att retas.
Dagar med stickande ljus flyttade verkligheten ut på en ö, horisonten doldes i dis. En skyddad hamn befolkad av statister.




Övriga genrer av nu 1.0
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-25 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0