Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memo

Säg inte

Att jag vilselett dig

Och stannat

Så länge

Att jag inte längre

Kan gå

Min väg




Fri vers av nu 1.0
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-26 19:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En spännande dikt om vars och ens ansvar i en relation.
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0