Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notis

Min mormor
Min älskade
Mormor Laura
Levde med en
Alkoholist
Min morfar
Min morfar Kurt
Hon levde
Med Kurt
Alla år
Utom då
Han blev avlägsnad
Hon tog honom tillbaks
Kurt
Med darriga handen
Inpyrd av cigarett
I hennes trygga hem
Lauras kök

Hon fick Nobelpriset

Nej
Hon fick cancer
Strax efter
Hon gått i pension




Övriga genrer av nu 1.0
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-28 13:56



Bookmark and Share


  Roger VIP
Korta satser med stort innehåll.
2020-05-28

    Lena Staaf VIP
Dessa tålmodiga kvinnor som offrar hela sitt liv för någon annan. Jag tror inte de är lika vanliga nu.
Starkt skrivet!
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0