Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Älskade Pappa


Hamn



Livets resa över havet
under himlens hand

Vädrets nycker
solens vandring
skeppet seglar
mot ett annat land

Där i fjärran
vänner väntar
i välkomst öppen famn

vinkar
skiner
närmas

Döden är en hamn




Fri vers av nu 1.0
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-13 06:25



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En ömsint känslosam och fin text! sista resan, sista hamnen...
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0