Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muskler

Tjugofem års lyft

Svett och skrot på skivstången

Stark nog att gå




Bunden vers (Haiku) av nu 1.0
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-30 06:21



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Av någon anledning tolkar jag denna haiku som att detta "stark nog att gå" handlar om att lämna någon; en intressant vändning i sådant fall, för att muskler skulle hjälpa i en sådan situation framstår för mig som lite ironiskt, tjugofem års träning för att lämna någon?

hm, kanske är jag ute på hal is nu? men vad fasen, min tolkning iaf!

Tycker du fångar mycket på tre rader här, hur som helst!
2020-05-31

  Briza media
Spännande dikt att fundera på! Mångtydig.
2020-05-30

    Lena Staaf VIP
Intressant dikt! Stark nog att gå - att ge sig iväg, att stå på egna ben, att söka en förändring?
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0