Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fattiges lott

 

 

i världen härskar kaos

till och med i Laos

människor tröttnat på diktatorer

de är lika glupska som alligatorer

 

i fattigdom de tvingas leva

hur ska de överleva

utan vatten, el och mat

det är katastrofalt

 

medan folket svälter

de rika sig i lyx vältrar

tiden är sig lik

den fattige blir aldrig rik

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-26 13:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den rike lever på att den fattige är fattig.
2019-08-26

  Bodingen VIP
Hellre rik och frisk än fattig och sjuk, hur svårt kan det vara he
2019-08-26

  Kungskobran VIP
Den rike kan bli fattig det händer ibland
men mycket sällan tvärtom
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP