Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går vidare

Trots ett bedrövat hjärta
går livet vidare...

Trots att jag inte är stark
är jag ändå andligt stark...

Jag är omgiven av vänner
som jag ju träffar hela tiden...

Så, nog går livet vidare...
och jag säger ifrån
om det behövs.

Sensommaren på fjorden - och på stranden...

Livet är ju så rikt.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-26 13:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det finns mycket att glädjas åt i livet, det behöver inte alltid vara nåt stort.
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP