Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsliga ögon



känsliga ögon följer soldroppens färd
över trösklarna

och solkiga pappersbitar
indrypta med tårar och smuts
mörker

vandrar med tunna fjäderlätta steg
knappt skönjbara
förutom just där
i hettan av
hennes nyvakna blick







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-05 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP