Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natur - Haiku

 

 

söker tystnad skön

lugn och ro i skogens sal

hackspett hamrar träd




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-27 09:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ta påre' en hjälm sa alltid farsan åt mig när en hackspett hördes he
2019-08-29

  Per Drysén
Naturljud hörs alltid
2019-08-27

    Lena Staaf VIP
Känner denna natur inpå skinnet med din beskrivning!
2019-08-27

  överlevaren VIP
Naturen gör gott!
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP