Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk höst

Trimmar min odöda häst med knallpulver
i gränslandet
Ungdomen har flytt mig
och alla andra också




Fri vers av brunnen
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-27 10:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"All my friends are gone and my hair is grey..." (Cohen)
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

brunnen
brunnen