Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håller sig inte till 5-7-5 men alla är vi barn i början.


Grubbel

En kula med mitt namn
avfyrad för länge sedan
Träffar den?




Bunden vers (Haiku) av brunnen
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-01 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brunnen
brunnen