Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illustration av Frederic Lix eller Yan' Dargent, det är lite oklart :)


I malströmmen

Sotsvart natt i en tyst skog
En liten sjö
Jag sitter i en båt
fångad i en malström

Inga åror
men jag hade ändå inte rott
Runt, runt mot djupet
Är det ljus där nere?




Fri vers (Fri form) av brunnen
Läst 210 gånger
Publicerad 2020-03-18 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brunnen
brunnen