Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek drabbar

 

 

när kärlek drabbar

man försiktig bör vara

så man inte gör tabbar

sitt omdöme bevara

 

på känslan du går

om den andre du inget vet

du inget får

veta om hans hemlighet

 

han en riktig Don Juan är

charmar kvinnor överallt

han har inga besvär

han håller huvudet kallt

 

så var försiktig när du sådan möter

det kan aldrig sluta väl

tänk på hur du honom bemöter

och överväg dina skäl

 

kärlek är ett vågspel 

insatsen är hög

så gör inga fel

se om han dög

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-27 10:32



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärlek är ett spel med höga insatser, man spelar ju Keno och tror på högsta vinsten där också men det går åt pipsvängen ändå men likt fasen fortsätter man spela he
2019-08-29

    Lena Staaf VIP
Lättare sagt än gjort när kärleken slår till!
2019-08-27

  överlevaren VIP
Ja man vill inte ha en svarte Petter i kärleken.....
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP