Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk -Smysisk smärta.

Jag känner en sådan psykisk-Fysisk smärta. En sådan fysisk-smysisk smärta.
Vet inte varför jag använder ordet Smysisk? Vet inte varför jag använder uttrycket, för jag förstår det inte.




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger
Publicerad 2019-08-28 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim