Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VET INTE RIKTIGT

hur jag ska tänka

Spar ej till morgondagen
med det du kan göra i dag

eller

Det kommer en dag 
i morgon också

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-28 14:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man behöver nog planera för morgondagen också, trots allt...
2019-09-30

  Lars Hedlin
Eller lev i nuet utan att tänka på när var eller då! Kram
2019-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar det första. Det är hämtat ur Bibeln.
2019-08-28

  ULJO
Så är det. Se varje dag som en möjlighet. Snarare än krav och plikter. Ta vara på tiden och njut. Morgondagen kanske inte kommer och då är det försent.
2019-08-28

  Feliaxel VIP
Carpe Diem
Fånga dagen,ta den som den kommer och gör det bästa av den
Bra fråga som många borde tänka på i dagens stressade samhälle
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP