Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigel - Haiku

 

 

mördarsniglar snart

skövlar trädgårdslandet rent

invasivt odjur

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-28 16:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Finns bara ett enda djur som äter dessa slemskallar och det är myskankor, de gör det för att de är dresserade, inte för att det smakar bra, går att hyra hos uppfödare.
2019-08-29

    Lena Staaf VIP
Och smetiga avtryck på vägen av dem som inte lyckades smita undan för bilarna.
2019-08-28

  BenGust VIP
Sniglar de sen över till motorvägen
blir kråkfåglarna glada.
2019-08-28

  Per Drysén
Inte välkomna
2019-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Ovälkomna gäster alls inte till behag
jag går på snigeljakt varenda dag.
2019-08-28

  överlevaren VIP
Ja de är mariga!
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP