Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt...

Att vara varm och kärleksfull...
så enkelt det kan vara...
En gammal granne i permobil...
Jag hälsar på honom från mitt köksfönster.
Å han besvarar min värme...

Han har svåra smärtor i rygg och nacke...
Ibland har han inte svarat när jag hälsat,
men denna gång gick det bra,
för jag talade utifrån mitt hjärta...

Så enkelt -- att bara vara medmänniska...

Heliga Moder Jord bär oss !




Prosa av bohemen VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-08-28 18:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En liten gest kan lysa upp hela dagen.
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP