Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är intresserad...

Fatta att jag är intresserad av andra kulturer
än den svenska!
Den svenska kulturen är materialistisk
ateistisk utarmad ensam kall och isolerad!

Jag står inte ut!
Berätta om kulturen mellan Eufrat och Tigris...!

Där växer vattenmeloner och fikon...i Turkiet...

Mellan floderna Eufrat och Tigris...!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-28 19:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Visst finns intresse för andra kulturer hos svenskarna. Många svenska turister besöker platser där andra kulturer funnits t ex Pyramiderna, Machu Pichu m fl.
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP