Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig bli till

 

 

över mig

den stora sorgen

som aldrig läker

 

aldrig bli till

någonting alls

det var min mening

 

men jag är

besvikelsen stor

 

jag ville ju aldrig bli

min existens

blott en skugga av liv

 

acceptans

mot min vilja

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-29 10:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Förringa inte dig själv, det där är Norén och Bergmans avdelning, sträck på dig, en härdad ökenros klarar allt och blommar vidare.
2019-08-29

    Lena Staaf VIP
Sorgligt men vackert formulerat.
2019-08-29

  Kungskobran VIP
Oj vilket öde
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP