Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut - Haiku

 

 

allting har ett slut

så också min existens

och även andras




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 11:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nej, inte familjen Wahlgren, dom är överallt, i tv, tidningar, löpsedlar, ser likadana ut, hjälp, nu är de i skivstudion också
2019-08-29

  Per Drysén
Hur sorgligt det är så är det sant
2019-08-29

  danne //
ödesmättat kanske vi får
en möjlighet att välja nästa gång?
Något mera tåligare ...
Texten ger en funderingar...
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP