Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken!

Spökena letar sig tillbaks i mitt liv och i mina drömmar.
Dom är skrämde, hotfulla.
Dödliga. Försökt hota mitt liv.
Försöker utrota mig.
Dom är ute efter mig.
Demonerna. Spökena. Alla är ute efter mig.
När jag vaknar blir jag inte fri.
Dom finns där alltid, låter mig aldrig bli fri.
Aldrig. Aldrig.




Övriga genrer av Tina79
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-30 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79