Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade mamma!

Du får inte försvinna, du får inte dö.
Jag kan inte se på när du mår dåligt.
Du får inte försvinna, för då gör jag det med.
Men vi båda har så mycket att leva för.
Inte alla som har det så bra som vi faktiskt.
Vi måste ju se när alla våra kära barn leker och älskar mormors köttbullar
Och moster som ler åt allt och känner, kanske inte alltid är närvarande . Men Detta är det bästa i livet.
Detta är det vi lever för. Mina älskade som finns där alltid.




Fri vers av Tina79
Publicerad 2019-08-24 10:01




Fri vers av Tina79
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-24 14:10



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Så mycket värme och kärlek mitt i liv och vardag.. Få värdesätter nuet tillräckligt.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79