Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min ensamma grava!

I min grav
Är allt förgäves?
Jag anpassar mig tills jag raderas. Hur lång tid tar det att radera sig?
Vilken tid det tar o gräva min grav.
Så lång tid. Jag tänker ska jag bara gräva min egen grav. Där ska jag ligga.
Det känns som om det blir bra där.
Lugn och ro. Skönt att slippa allt.
Då kan jag få sova. Äntligen sova
Äntligen. Behöver inte göra något.
Jag är raderad.




Fri vers av Tina79
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-20 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79