Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpar tills jag blöder!

Jag biter hårt. Tänker jag ska inte gå sönder
Men för varje dag försvinner jag lite. Men kämpar för allt som är värt. Jag kämpar så mycket.
Varje dag. Jag kämpar. Biter ihop.
Snart. snart. . Biter ihop. Kämpar.
Jag känner jag kommet fixa mitt liv.
Jag reser mig upp från aska och eld.
Jag tänker inte dö.
Inte än på länge.
För jag har så mycket att leva för.




Fri vers av Tina79
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-22 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79