Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova

Lova.

Lova mig inget som du inte
kan hålla. Säg inte att du älskar
mig om du är osäker. Tänk inte
på mig om du inte vill tänka.
Säg aldrig förlåt om du inte
menar det. Stanna inte kvar om du
igentligen vill springa här ifrån.




Fri vers av bäckis
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-06-28 19:26



Bookmark and Share


    Camillaa
väldigt bra dikt :)
/ C *
2006-09-03

  stefan.g
Härlig igenkännande dikt där orden av innebörd räknas. Bra skriven!
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

bäckis