Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är till min morfar. som nyligen gått bort. Älskar dej så mycket. /Din mulle.


Kära morfar.

Kära morfar.

Jag saknar dej så.
Du har funits för mig i så många år.


Du har varit så duktig och kämpat så hårt.
Det kommer kännas svårt att inte få träfa dej
på länge.

Men ha det så bra och sov så gott.
Du kommer alltid finnas i drömarna mina.




Fri vers av bäckis
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-02-02 17:40



Bookmark and Share


  frig
Han skulle vara stolt över dig.
det går inte över, vet inte om det blir bättre heller, saknaden. Men det finns väldigt fina saker med livet även om det innehåller saknad :) tror jag..

fint
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

bäckis