Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa kompis Sussi.


Vänen min.

Tag min hand vänen min.
Vi går här ifrån lämnar allt hemskt bakom oss.
Låt mej få torka dina tårar vänen min.
Vill göra allt för dej så du blir glad igen.
Låt mig bära endel av din tyngd vänen min.
Kom så går vi här ifrån.




Fri vers av bäckis
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-09-03 17:27



Bookmark and Share


    Camillaa
Vännen min, stavas med två N ! :)
annars var det jätte fint :)
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

bäckis