Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till lilla Helena.


Helena

Blå är dina ögon.
Mörkt är dit hår.
Runda är dina kinder.
Och dina händer å fötter
är så små.
Att få se dit lende
glädjer mig så.




Fri vers av bäckis
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-20 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bäckis