Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betraktelse


Den långa vilan

Se den tid som svunnen är
och granska i spegeln
skavankerna din kropp bär

Ännu är tid att förlåta
de oförrätter upplevda
och sluta dig själv begråta

Ett leende kan du bekosta
av ditt sparade livskapital
själens isvinter kan du avfrosta

Livet är de dagar som passerat
likt ett rådjur över fälten skyggt
och du har erfarenheter inkasserat

Lek och sprudla en stund
med din inre lille gosse
medan du väntar på din långa vilostund




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-01 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP