Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är konst?


En konstform

Allt är ett konstverk
och bara en uttrycksform
säger somliga

Men ibland är det försvaret
för att man egentligen bara
vill vara litet elak

Ty även ett helgon
kan få gaser i magen
få lågt blodsocker
och bli litet allmänt vrång




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-01 21:05



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Frågan "vad är konst?" besvaras olika. Mycket enfald såväl som dumdryghet och preciositet i de svaren. Men helgon är aldrig konst, det vet vi.
2019-09-04

  LenaJohansson VIP
Så är det! Väl fångat och snyggt diktat!
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP