Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jag tror att jag svek dig och att du övergav mig



Jag log, fast jag absolut inte var lycklig,
du skrattade, du trodde på riktigt att du var rolig.

Jag började gråta, med myggor i ögat syns inte sånt,
du glömde ta kort på igelkotten,
sommaren var för varm
på nattpromenaderna som mest kändes som ett tvång
för att överleva.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-03 10:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
denna var go. gillar.
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann