Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Aldrig trodde jag
Att saknaden för en person kunde bli så stor
Att mina dagar nu skulle bli en väntan
En väntan på nästa gång jag får se dig igen

Aldrig trodde jag
Att sekunden efter jag klev ut genom dörren
Skulle saknaden för nästa gång jag dig får se
Bli så stor




Fri vers av Förgätmejej
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-03 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej