Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får vara som jag är...!

Ja, jag är faktiskt bruten nu
och det får jag ta hänsyn till
alltså acceptera

Bara vara i mig själv
vila där.
å kunna AVSTÅ...
ifrån det jag inte orkar.

Den tidiga hösten börjar med regn.
Mörkret är åter här
Det får väl komma...
Kom då regn-mörker-natt...

Jag ska lägga mig skönt
och låta natten läka det den kan
Sedan gör jag min dag imorgon
med sällskap.
Men, jag ska inte vara på topp
om jag inte är det!

Välja vem jag talar med.
Jag vet vem jag INTE ska tala med...

God natt!




Prosa av bohemen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-04 21:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låter som ett gott val, låt tiden läka.
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP