Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter

 

 

mitt hjärta blöder

själen gråter

för alla de flickor

som så brutalt

våldtagits

av flera män

i Tyskland

unga flickor 

en del fyra, fem år

hur ska de nånsin kunna

bli människor igen?

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-05 14:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja inget man kan förstå
men det går att bli människa efter övergrepp.. hoppas jag


2019-09-07

  Bodingen VIP
Fy fan vilka vidrigheter flickorna får bära med sig resten av livet
2019-09-05

    Lena Staaf VIP
Mycket mycket kärlek och omtanke och ett lugnare liv sedan - det kan gå!
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP