Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är min

När det sista andetaget
flytt min tunna kropp
kommer minnet av mig
blekna bort

Ty så älskar jag
dem som gör mig illa
att min egen välfärd
blir lagd åt sidan

Jag är och förblir en parentes
men min kärlek
är min och endast min
att ge åt den jag väljer




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-06 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP