Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

 

Nu är marken full av frost

och på de öppna fälten

sänker tranorna sig 

ner i ett sista vingslag

lyfter sen mot himlen

för att färdas bort

 

Åren går men tiden stannar

i årstidernas växelverkan

över sjön stiger en lätt dimma

när det kalla möter morgonen

skogen så tung och mörk

bredvid den väg jag vandrar

 

Det är som det ska

när en ny tid börjar gro

livet som är Du och jag

på en planet i ett hav

alltid på väg mot något

som för oss framåt

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-06 10:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text med fantastiskt avslut

"alltid på väg mot något
som för oss framåt"
2019-09-07

  ULJO
Det fina med norden. Årstidernas skiftningar.
2019-09-06

  Feliaxel VIP
Alla årstider ä fantastiska
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP