Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landkrabban

stilla vatten
men landkrabban
får inte ro




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 365 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-09-06 12:21



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Perfekt dubbeltydighet!
2019-09-07

  Kungskobran VIP
Man får ta de med ro
för att slippa oro
2019-09-06

  Per Drysén
Sant klurigt roande
2019-09-06

    ej medlem längre
Bra med humor!
2019-09-06

  Öknens Ros VIP
Den var finurlig. :)
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson