Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja Greta Thunberg!

Åh, Greta!
Jag beundrar dig så!
När jag var 13 år , eller var jag 14...
då var jag med i ett "fot och cykelfolk"
Vi skapade demonstrationer

Jag gick i ett stort tåg
och mina klasskamrater var med
Jag bar en stor skylt på bröstet
"Stan är en gaskammare"

Min kamrat bar skylten: " Cyklister glöms bort i trafiken".

Och du ska veta Greta -- vi fick igenom vårt krav på
att centrum av stan skulle bli bilfri.

Det är den nu!

Och luften i stan är renare !

Så, jag tror på att protestera -- man måste ha en stark tro där!
Även om man inte får igenom allt - så kan man åstadkomma något!

Så kämpa på Greta! Heja heja!

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-06 15:09



Bookmark and Share


  Niliboy
Bra kämpar, vi måste ju bry oss å inte
Stelna helt!
2019-11-19

    Lena Staaf VIP
Greta är ett föredöme! Upp och kämpa nu! Bra text
2019-09-06

  morgonstjärna VIP
Bra kämpat, ja vi är alldeles för flata här i Sverige, i andra grannländer i Europa går de man ur huse och får igenom sina krav. här sitter vi stilla och knorrar och röstar så det uppstår en villervalla utan dess like
Gör något vettigt i stället och sakpa förutsättningar för förändringar.
Bra gjort Bohemen!
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP