Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Till J

Förlåt för att jag alltid är sjuk
Förlåt för att jag alltid har ont
är trött, yr, illamående och arg.

Förlåt för alla gånger du hjälper mig
Förlåt för att sjukdomen är en del av dig
för den är ju egentligen bara min.

Förlåt för att du måste orka med mig
Förlåt för alla gånger jag blir arg på dig
jag är inte arg på dig
jag är arg på mig själv
arg på min sjukdom.

För oftast känns det som det är allt jag är,

en sjuk person.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-06 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP