Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höst

Äppelfriska toner
vägens slut
är kort
bladens färg
en melodi
som sakta
tonar bort
en tid av flytt
förändringen
naturens ur
en pollinerad
kärlekslåt
en flykt
till annat land
turné på
myllans stråt












Fri vers av Karinw
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-07 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw