Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns på riktigt, ligger mellan Handen och Skogås fast inte i den regin, framtida gated community?


Vega

 

Ni ska veta, ni som vill flytta till Vega

Det är inget för er om ni är slöa och sega

Här i Vega är alla viga, klart att vi går på yoga 

Att missa två lektioner i rad, det skulle ingen våga

 

Ni ska veta, ni som vill flytta till Vega

Vi är alla veganer, att vara vego är alfa och omega 

Vi kör bara elbilar och så är vi rökfria 

Att vara rökare, det är för oss paria

 

 Ni som vill flytta till Vega bör också veta

Att i våra regler ska ingen komma och peta

Så om ni inte är beredda att gå med på detta

Då ska ni inte er fot i Vega sätta

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-07 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP