Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger mig i kast med smärta.

Mår så illa , att jag vill spy. Det är på randen till...
Ja, det genererar i tårar, detta illamående är så smärtsamt!
Har ätit saker, som ger mig Halsbränna. Det är på randen till...
Ja, det genererar i tårar, denna halsbränna är så smärtsam!
Och vad är då hormoner , i all denna röra?
Även det en vätska i olag?

Jag ger mig i kast med medeltidstänket, på medeltiden!

I denna nutid!?

Finns det någon skillnad?




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger
Publicerad 2019-09-07 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim