Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Words

A word is a word.
Words are words,but words for you
didn’t means a shit for you.
All the words you told me were
empty , equal empty as a trash .




Fri vers (Fri form) av Carmen Sjögren
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren