Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsresa

 

Och jag ser på de här vackra barnen 

de som bär hopp i sina hjärtan

Jag ser deras väg och deras lycka

stolt skådar jag när de gör sina val. 

vet att de är på väg att upptäcka 

och jag känner att jag är hemma

att jag inte levt förgäves.

 

Snart skola tider vandra 

vidare mot nya mål och vi försvinna 

det är en resa de val vi gör

men tiden har sin bestämda gång 

 

 

Lyss mina vackra hjärtan, ni bär mitt arv. 

för evigt är vi sammanbundna med blodsband

och livet har sina gång...

vi står alla en gång vid porten

dit alla vägar bär

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-08 21:37



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
En vacker, hoppfull ton om stt försonas med tiden och livet - som fortsätter länkat med nuet!
2019-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Texten har en mjuk och fin ton
förhoppningsvis möts vi igen
i en annan dimension.
2019-09-09

  ULJO
Alla ska vi stå vid porten. Men bara de rena blir mottagna. Inte de som lever i skenhelighet.
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP