Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftombyte




När livet känns instängt

luften är kvalmig och stillastående
och det är svårt att andas

öppnar jag mina inre fönster mot friheten
och vädrar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2019-09-09 11:12



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En härlig tanke att det finns fönster att öppna.
Fin och motiverande tanke.
2019-09-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En text att ta efter...kloka ord!
2019-09-15

  Ess VIP
wow, underbar<3<3<3<3<3<3<3
2019-09-14

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland behövs ombyte
Kramar
2019-09-11

  Olof Lagerhorn VIP
Originell bild kring vikten av att våga
tänka nytt.
2019-09-11

  MALVAA VIP
vädra gott om friheten
friheten är för dyrt att kämpa för

2019-09-10

  Lottie Ålhed VIP
Verkligen träffsäkert diktat
2019-09-10

  Gunnel Eriksson VIP
Kloka tankar i en bra liknelse.
Kan vara svårt ibland att följa ditt råd.
2019-09-10

  M.Eta
Mycket klokt tänkt och gjort!
2019-09-10

  KattenKin VIP
Klokt att göra så. Alla slags rum behöver ny luft.
2019-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka tankar i fint bildspråk. Bra tips!
2019-09-09

  Feliaxel VIP
Låter som en bra idé att öppna och vädra det inre fönstret
2019-09-09

  ULJO
Fin insikt du förmedlar
2019-09-09

  Eva Helene VIP
Bra tänkt och gjort med smittsam energi!
2019-09-09

  Niliboy
Va fint!
2019-09-09

  Öknens Ros VIP
Både bildligt och bokstavligt talat kan fönster behöva öppnas för att få ny frisk luft att andas.
2019-09-09

    Lena Staaf VIP
Fin bild i all sin enkelhet.

2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP