Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan jag leva länge på

Det rullar in som av vågor
Det ljuva minnet av den gångna sommaren
De tidiga morgnarna vid havet där vi såg solen födas
Den svala brisen över nybadad hud
Kyssarna
Och sanden mellan tårna
Frukosten vid poolen
Och den härliga värmen
Som följde oss långt in på natten
Ett minne i hjärtat
En pärla i sinnet
Vackra Agia Marina




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-09 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish