Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


När du faller



Du ligger nästan i min handflata
Din gråt gör mig skör

Ditt ansiktet är mig så kärt
Linjerna som ligger i det är så trygga

Men din oro gör mig så handfallen
Så vilsen

Dina ögon har ett barns uppsyn

Trotsar

Du är bruten

Vem kan hela ditt trasiga inre?
Jag kan bara ge min kärlek

Står
Men vill inte falla med dig

Jag bär dig hellre




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-09 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish