Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordtorka

Det var länge sedan jag fann orden
Ordtorka benämner jag det

Inte ett ord med laddning, känsla och skärpa
har gått att pressa fram

Det har varit helt ordtomt
trots situationer
som nog för andra skulle rendera ett ordflöde

Nu går vi mot höst och mörker
Kanske kommer orden när jag minst anar det





Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-11 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP