Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

Stillhet och mörker ute
endast regnets smattrande bryter igenom tystnaden

Sitter i stillheten och lyssnar inåt
mot rösten

Det är fortfarande tyst

Men, långt i fjärran hörs ett brus
ett ohörbart viskande

Nog säger rösten något
men jag hör inget

Än.....




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-11 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP