Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKE DIN VILJA

 

Du var herden

för fårskocken

 

dompterade, dresserade

med kadaverdiciplin

 

kränkte, sänkte

våra egna viljor

 

vi gick ut i livet

efter dig

 

utan allierade

själar deformerade

 

sårskorpor föll av

ärren lyste röda

 

bleknade med åren

utan förlåtelse




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-09-11 17:54



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
En hemsk barndom lan färga hela livet., kram
2019-09-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Berörande och stark text!
2019-09-15

  Blomma-Stjärna VIP
ärlig och talande text
om barndoms sår och ärr!
2019-09-12

  M.Eta
Berör starkt!
2019-09-12

  Niliboy
Ja, ondskan gräver ibland å tar sitt uttryck, fyller ibland själ å sinne. Alla orkar inte att direkt att förlåta, även om skriften säger att vi skall förlåta å göra gott för dem!
2019-09-12

  Cikoria Blå VIP

Bra koncentrat av ord om ondska.
2019-09-12

  ULJO
Vrider tag i hjärtat.
2019-09-12

  Lehva VIP
En stark text med insikten om att allt inte går att förlåta. Men att det går att vandra vidare. Tycker mycket om ärligheten i det oförsonliga.
2019-09-12

  Öknens Ros VIP
Ord som berör ens innersta, vissa handlingar finns ingen förlåtelse för.
2019-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Ryser när jag läser din text, det är mycket som jag känner igen!
2019-09-11

  Feliaxel VIP
Starkt berörande läsning
2019-09-11

  KattenKin VIP
Snygg text - korta rader som säger så mycket om det hemska.
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP